Leader pályázati forrás

Pályázati eredménybeszámoló

 

 

 

A Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület 2021. decemberében irodafejlesztésre pályázatot nyújtott be a VP6-19.2.1.-64-6-21 kódszámú, Nagykunságért Vidékfejlesztési Egyesület - Civil szervezetek tevékenységének támogatása című felhívás alapján.

 

Ezt a támogatást a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága támogatásra alkalmasnak minősítette, így megkezdtük a program kivitelezését is.

 

A projekt keretében laptopok, asztali számítógépek, irodabútorok, egyéb eszközök kerülnek beszerzésre, melyek az egyesületünk mindennapi működését segítik, ugyanakkor más célokat szolgáló informatikai eszközök beszerzései is folyamatban vannak, melyek segítséget nyújtanak sok más civil szervezetnek is.

A program kezdetekor együttműködési megállapodás született több szeghalmi szervezettel (Körös-Sárréti Civil Szervezetek Szövetsége, Ötletinfó Közhasznú Nonprofit Kft., Senshi Sportegyesület, Történelmi Lőegylet Hagyományőrző Egyesület), egy kondorosi egyesülettel (Pont Mi Közhasznú Egyesület), valamint egy mezőtúri egyesülettel (Zöld Vadon Egyesület) is arról, hogy a beszerzésre kerülő informatikai hálózati eszközök (NAS szerver, routerek, tárhelykapacitás) ezen szervezeteknek is a rendelkezésére álljanak, így biztonságosan és nem utolsósorban ingyen tudnak levelezőszervert és tárhelykapacitást használni a Giligán Egyesület rendelkezésre álló felületein.

Ezen felül beszerzésre kerül egy saját tervezésű, egyedileg gyártott pályázattámogató szoftver is, mely segítséget nyújt a szervezeteknek a projektek adminisztrációja során fellépő hibák kiküszöbölésére.

 

Az eszközök jelentős részét helyben szerezzük be, mely segíti a helyi vállalkozókat és helyben tartja a pályázati forrásokat, ami az egyesületünk számára mindig is fontos célként jelent meg.

 

A projekt zárása egyenlőre még odébb van, mivel a forrásokat első lépésben saját költségvetésből kell biztosítanunk, de a projekt első felét már magunk mögött tudjuk. A további eszközök és a program elkészítése még folyamatban van, reményeink szerint a 2023-as év első negyedévében teljes egészében használatba kerül.

 

Tisztelettel: Szász Béla

Giligán Természetvédelmi és Hagyományőrző Egyesület

elnök

 

 

 

         

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozáshoz kattintson ide!
Hírlevél

Érdekli egyesületünk munkássága? Íratkozzon fel hírlevelünkre és ne maradjon le semmiről!

×