Alkoss Te is közösséget!- Márciusi program a Vajdaságban

2018. március 27.


 

Újabb programokon vehettek részt a vajdasági fiatalok Moholon 2018.03.09-én, a rendezvény a "Vajdasági fiatalok közösség szervezése a helyi és magyarországi civil szervezetek segítségével" című pályázaton belül valósult meg, melyről részleteket ide kattintva olvashattnak. Immáron hetedik alkalommal látogathatták meg a fiatalok a Giligán Egyesület programjait melyeket a Zöldike-, valamint Ökobecse Polgári Egyesülettel közösen szervezett. A rendezvényen a moholi általános iskola 4. osztályos tanulói vettek részt.

A délelőtti programok során mindig lehetőséget biztosítunk túrán való részvételre, mely során a természeti környezetükkel ismerkedhetnek meg a gyerekek, ahol is készíthetnek egy Öröm-Bánat térképet, melyen bejelölik a pozitív és negatív élményeket, látottakat, melyeket a túra során észrevettek. Sajnos ezen a rendezvényen a több napos esőzés miatt a városon belül tartottuk meg ezt a túrát, mely nagy sikert aratott a gyerekek körében. Sokszor nem vesszük észre a mindennapok során az épített környezetünkben lévő negatív vagy akár pozitív példákat, a rossz időjárás biztosította, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét ezekre is. A délután többi része is zárt térben folyt tovább a szokásos programok biztosításával. A gyerekek újabb élményekkel gazdagodva tértek haza egy aktív nap után.

 

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és az Emberei Erőforrás Támogatáskezelő közreműködésével valósult meg.

pályázati azonosító: IFJ-GY-17-A-0157


 

 

 

 

Hírlevél feliratkozáshoz kattintson ide!
Hírlevél

Érdekli egyesületünk munkássága? Íratkozzon fel hírlevelünkre és ne maradjon le semmiről!

×